Geen komend evenement!

Nationaal multidisciplinair congres voor wondprofessionals 2019

NCW postzegel

banner voor nieuwsbrief

foto boekenIn 2014 is Kasia Huisman wondzorg expert en dermatologie verpleegkundige bij BrabantZorg gestart bij het NTVW met haar maandelijkse publicaties casuïstieken gecompliceerde wonden. Als wondexpert wordt zij dagelijks geconfronteerd met gecompliceerde wonden waarbij onderliggend lijden en psychologsiche aspecten een grote rol spelen.

De opzet van de deze causïstieken is dat collega's met elkaar kennis en kunde kunnen uitwisselen en dat dit kan leiden tot snellere genezing van deze vaak ernstige wonden.

Wegens privacy worden de casuïstieken alleen volledig in het het vakblad voor wondprofessionals in het NTVW gepubliceerd en niet op het internet. Foto's en teksten mogen dus ook niet worden overgenomen of gepubliceerd zonder dat de auteur en uitgever daar toestemming voor heeft gegeven.

Nu zijn alle casuïstieken van 2014 - 2015  en 2016 samengebracht in een handzaam boek van 124 pagina's. De prijs per boek is € 35,00 exclusief verzending.
Heeft u voor ingeschreven krijgt u een korting van € 10,00 op het boek. Degene die voor hebben ingeschreven krigen na 5 mei bericht via de email dat zij zich definitief kunnen inschrijven

Wilt u zich abonneren op het Nederlands Tijdschrift Voor Wondzorg ga dan naar onze site www.ntvw.nl. Wilt u alle casuïstieken in het klein/kort bekijken ga dan naar onze database.