Afdrukken

dominate wounds 700Er is bij de verschillende wondzorg-specialisten behoefte aan een simpele, praktische en kopieerbare manier om gecompliceerde (chronische) wonden te behandelen. Zo’n systeem zou wondprofessionals moeten helpen bij de behandeling van gecompliceerde wonden, door het belichten van de belangrijkste aspecten van de wondzorg in een systematische volgorde van belangrijkheid. Dit leidt tot een snellere genezing van eenvoudige wonden en een snellere verbetering van de complexere vormen van therapie voor deze wonden. Deze reeks artikelen beschrijven het wondmanagementsysteem ‘DOMINATE WOUNDS’ dat werd ontwikkeld op grond van ervaringen en dat succesvol, volgens de schrijvers werd geïmplementeerd.
Het verschaft tevens een op evidence gebaseerde rationale benadering voor elk van zijn componenten.
Dit relatief simpele en praktische systeem verschaft de behandelaar een passende behandeling voor ieder type wond, hetzij een standaard wond of juiste een complexe wond.

In het eerste deel zijn de letters D-O-M-I besproken. In het tweede deel N-A-T.

Wilt u alle delen van DOMINATE wounds geheel lezen dan kunt u gaan naar de DOWNLOAD in onze database. Deze artikelen zijn door het NTVW vrijgegeven vanwege het 10 jarig bestaan van het NTVW.