previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Verschenen casuïstieken Kasia Huisman 2014-2015-2016

Advertentie

WEMedical Online Banners WCS 400x250 DEF

NTVW nr. 10 - oktober 2014

  • Filters

Medio september organiseerde de NOVW een druk bezochte discussiemiddag over de komende nieuwe beleidsregel “regiefunctie complexe wondzorg” van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De prachtige locatie, kasteel De Vanenburg bij Putten, vormde het passende decor voor een informatieve en interactieve bijenkomst waar bijna 100
belangstellenden de presentaties van de NZa, CapGemini en Excen over de nieuwe beleidsregel konden volgen en vervolgens daarover met elkaar in gesprek konden gaan.

In het oktobernummer 10 van het Nederlands Tijdschrift Voor Wondzorg is Deel 1 verschenen van het wondmanagementsysteem DOMINATE Wounds. Er is bij de verschillende wondzorgspecialisten behoefte aan een simpele, praktische en kopieerbare manier om gecompliceerde (chronische) wonden te behandelen.

Ecologie geeft frisse blik op wondzorg

Op 7 oktober organiseerden NOVW en NTVW voor de derde keer het jaarlijkse Nationale multidisciplinaire congres voor wondprofessionals.
Dit congres is een voortzetting van het NOVW Practicum en zowel qua formule als qua inhoud heeft het congres zich in acht jaar tijd ontwikkeld tot een waardevol, informatief en interactief platform voor de uitwisseling van kennis op het gebied van wondzorg. Het gestaag groeiend aantal deelnemers maakt duidelijk dat de kwaliteit van het congres door steeds meer wondprofessionals wordt gezien als een uitstekende manier om in betrekkelijk korte tijd nieuwe inzichten te krijgen in de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.