eersteslide.jpeg
slide_2.jpeg
PlayPause
previous arrow
next arrow

Verschenen casuïstieken Kasia Huisman 2014-2015-2016

  • Filters
Rubriek: Columns

Wondproblemen na een gewrichts-vervangende operatie zijn niet zeldzaam. In de AD (algemeen dagblad) top 100 van ziekenhuizen 2014 (zie internet) worden het aantal re-operaties binnen 2 maanden geregistreerd.
Tussen de individuele ziekenhuizen bestaat een fors verschil.

Pieter Meijer (managing director Curea Medical)

Take care of the patient and don'worry about the product


Diep verborgen in de prachtige Harz, dichtbij de voormalige grens tussen West- en Oost-Duitsland bevindt zich in het authentieke plaatsje Berlingerode een geavanceerde productiefaciliteit van McAirlaid.  
Van wie? Inderdaad, bij het horen van de naam McAirlaid’s zal er bij veel wondprofessionals in ons land geen belletje gaan rinkelen. Het is al anders als de naam Curea Medical wordt genoemd, een dochteronderneming van
McAirlaid’s die zich vooral richt op de wondzorg.

Volgend jaar bestaat het NTVW tien jaar. En datzelfde geldt voor de beroepsvereniging NOVW. Voor veel organisaties is het tienjarig bestaan reden voor een terugblik. Neem bijvoorbeeld een gemiddelde tv-zender of omroep in ons land, Bij deze media wordt er in de  zomer al avond in avond uit uitgebreid stilgestaan bij de successen van het juist afgelopen seizoen. Een vrij trieste vorm van op de borstklopperij als u het mij vraagt, die vooral wordt gebruikt om gemakkelijk zendtijd te vullen en nog eens een veer op de eigen hoed te steken.