eersteslide.jpeg
slide_2.jpeg
PlayPause
previous arrow
next arrow
Slide

INSCHRIJVEN L&R TOPWEBINARS DEEL 3 en DEEL 4 

voorpagina nr. 9
Letters LenR

T.I.M.E. deel 3 de 'M 'van Moisture
7 september 2022 – 16.00 uur -17.30 uur


Het juiste evenwicht in wondvocht: belangrijk voor wondgenezing
Spreker: Ron Legerstee, Consultant Wound Healing & Tissue Repair, Pe@r Review
voorplaat klein
Letters LenR

T.I.M.E. deel 4  de 'E' van Edge
28 oktober 2022 – 16.00 uur -17.30 uur

 

De wondrand in optima forma
Spreker: Ron Legerstee, Consultant Wound Healing & Tissue Repair, Pe@r Review

wondverzorging.nl

banner wondverzorging

Vrijwel elke zichzelf respecterende beroepsgroep heeft een eigen vakblad. Waarom?
Gelijkgestemden wisselen graag van gedachten met elkaar over gezamenlijke interesses van het beroep. Dus wat ons gezamenlijk bezighoudt. Een vakblad is dus wat bindt.

Daarnaast is een vakblad belangrijk voor het verkrijgen van nieuwe inzichten en of onze overheid en zorgverzekeraars het beroep van wondprofessional serieus nemen. Dit vraagt om brede en diepgaande informatie die zorgvuldig voor je wordt uitgelegd. Dat is de reden dat volgend jaar het Nederlands Tijdschrift Voor Wondzorg al weer 10 jaar bestaat. Er is duidelijk een behoefte.
Het NTVW is inmiddels een gevestigd vakblad in de wondzorg dat je breed informeert met maar liefst 10 verschillende rubrieken. Met diverse interessante columns die dagelijks ingaan op de vele actuele situaties in de wondzorg. Maandelijks informatie die voor jou van groot belang is voor je verdere ontwikkeling binnen het beroep. Een vakblad waar mee je kennis en kunde heerlijk thuis of op je werk tot je kunt nemen. En… laten we eerlijk zijn en dat maar voor € 55,00 per jaar. Daarvoor wordt je iedere maand  op de hoogte gehouden met 32 pagina's in full-color.